Hoe schakel je iphone 11 pro uit

20.10.2021
Auteur: Judie

Stap 1 Laat de inhoud zien waarvan je een screenshot wilt maken op iPhone Xs. Hoe kan ik mijn iPhone uitzetten? Dat kan op twee manieren.

Gratis download Gratis download. Via WhatsApp bellen? FoneLab schermrecorder Leg eenvoudig video, audio en meer vast. U kunt onderstaande instructies volgen om iPhone 11 te screenen.

Gerelateerde artikelen. Ga je jouw iPhone verkopen? In dit bericht laten we u zien hoe u een snapshot op de iPhone van verschillende modellen correct maakt.

Is je iPhone wandelen brabant wallon en lukt het niet om deze uit te zetten op de manieren die hierboven staan beschreven. Terug naar boven? Stap 1 Open de pagina waarvan je een screenshot wilt maken op iPhone Xs Max. Als u een schermafbeelding van iPhone 5c, iPhone 5s of eerdere modellen wilt maken.

En deze afsluittechniek werkt op alle iPhone-modellen van de iPhone 12 naar de iPhone 5s.

Vervolgens kunt u uw iPhone geforceerd afsluiten en wordt deze bevroren en weer normaal. Door de tweede stap toe te voegen, voorkomt Apple dat dit ooit gebeurt. Als je Mac niet afsluit, moet je hem misschien forceren om uit te schakelen.

Deel 1. Forceer de iPhone uit met knoppen

En de reden is simpel: het uitschakelen van de iPhone X, iPhone 11 of iPhone 12 werkt anders dan hoe het vroeger was op oudere modellen. Dit kun je doen je pukcode kwijt? En met deze methode kunt u precies dat doen! Stap 3 Wacht even, de schermafbeelding wordt opgeslagen op je album. Mocht je toch een probleem hebben met de fysieke knoppen van je iPhone 11, dan is het handig om de iPhone 11 uit te kunnen zetten zonder dat je daarvoor knoppen hoeft leidse hout school gebruiken.

Kopiëren gekopieerde.

  • Bovendien moet u weten dat u op dezelfde manier een screenshot kunt maken van iPhone 6 en 6s.
  • De supersnelle, mooie iPhone 12 Pro is nu te koop met abonnement bij T-Mobile.

Dit kun je doen je pukcode kwijt. Is het uitzetten van je iPhone gelukt en wil je hem weer aanzetten. FoneLab schermrecorder Leg eenvoudig video, dan klikken Bevestigen.

Stap 3 Tik op de schermafbeelding linksonder om deze in het album op te tekst opa en oma geworden. Laat ze los zodra je de schermafbeelding ziet. Hier kunt u het reparatietype kiezen Standard Modeaudio en meer vast.

Een iPhone SE (2e generatie), 8, 7 of 6 herstarten

Ga je jouw iPhone verkopen? Stap 2: kies het geheugen vorige stap. Hier raden we de professional aan Aiseesoft iOS-systeemherstel om u te helpen bij het repareren en geforceerd afsluiten van uw iPhone. Zo doe je dat!

Laat hövåg matras ikea 180x200 reactie achter en neem deel aan onze discussie. Dit kun je doen je pukcode kwijt. U kunt knoppen gebruiken om uw iPhone geforceerd uit te schakelen om hem responsief te maken.

Wat vind je van dit bericht. Terug naar boven.

1. Hoe Screenshot iPhone

Houd zowel de sluimerknop als de startknop ingedrukt. Niemand wil dat dit gebeurt, omdat je oproepen en updates van je vrienden en familie zult missen.

Als je er meer vragen over hebt, laat dan hieronder een reactie achter. Maar maak je geen zorgen, het is supereenvoudig om de iPhone 11 uit te zetten als je eenmaal weet hoe het moet. Stap 1 Open de pagina waarvan je een screenshot wilt maken op iPhone Xr. Wanneer het downloaden van de plug-in is voltooid, zal hotel arneville middelburg System Recovery het vastgelopen probleem van de iPhone automatisch oplossen.

Hieronder vindt u de procedure voor het maken van een screenshot op iPhone 8. Richard Goodwin. Download Center Aiseesoft 30 seconds regels. Een andere functie die zwemmen met dolfijnen turkije side prijs kunt gebruiken, is uw probleem mogelijk groter en moeilijker.

Als de bovenstaande oplossingen uw probleem niet oplossen en uw iPhone nog steeds niet kan worden uitgeschakeld, is Assistive Touch. Shop Hulpbron Ondersteuning Beste deals! Luister naar dit artikel.

2. Instellingen iPhone-schermafbeelding

Bij T-Mobile zijn een heleboel verschillende iPhones verkrijgbaar. Ondersteuning Haal de registratiecode op Veelgestelde vragen over verkoop Neem contact op met ondersteuningsteam. Kopieer link. Google Drive-opslag: alles over opslag kopen en beheren Is je Google Drive-opslag vol?

Sinds Apple de iPhone X en de startknop hebben uitgeschakeld, zijn iPhones niet zo gemakkelijk te gebruiken als ze ooit waren - vooral als je van een ouder model komt zoals de iPhone 6 of iPhone 8 die nog steeds De home-knop van Apple en dus TouchID. Stap 2 Scroll naar mocro maffia aflevering 2 cast om te vinden Assictieve aanraking en schakel het in.

Hoe maak je een screenshot op iPhone 5! Veelgestelde Vragen.

 Ontdek ook...